Софтуер

Business BOX е разработен за лесно и в същото време функционално ползване. Разполага с интегрирани номенклатури и справки, с помощта на които може лесно и ефективно да следите развитието на вашият бизнес. Получавате един по-обзорен поглед над вашия бизнес, което ви дава сила за развитие.

Четец на банкови карти

BluePad-50 e най-компактното и леко универсално, мобилно решение за разплащане, което използва Bluetooth. Четецът на банкови карти ви предоставя възможност да приемате плащания от всякакви видове карти, без да инвестирате допълните суми за него. Интегриран с Business BOX, което ви предоставя и повече функционалности като: Покупка, покупка с препратка, покупка с услуга, пари в брой, предварително упълномощаване.

Карти

Дебитна карта, с помощта на която имате бърз достъп до финансите, постъпили през картовият четец. Може да се възползвате от възможността да правите парични преводи, служебни или комунални плащания чрез мобилното банкиране на Unicredit Bulbank.

0 лева такси при теглене от банкомат на Unicredit Bulbank.

0 лева месечни такси.

Техническа екипировка

Почти всички планове на Business BOX включват субсидиране на касов апарат, като то достига до 100% от сумата му. Касовият апарат отговаря на последните изисквания по наредба Н-18.
Субсидирането обхваща не само касовият парат, а и неговата поддръжка в срок до 3 години, както и таксата за СИМ картата чрез която той прави директна връзка с НАП.